Oprichtster van Packwalk hondenuitlaatservice Amstelveen

Ik ben Lilian Piké. Mijn grote passie is dieren en dan met name honden. Van huis uit ben ik opgegroeid met honden, van labrador tot dobermann.

Nadat ik uit huis ben gegaan voelde het zo leeg zonder hond, waardoor ik al snel op zoek ben gegaan naar mijn eerste hondje.

Na mij verdiept te hebben in verschillende rassen viel mijn oog op een hondje uit Spanje.

Djailo een kleine, lieve maar ondeugende podenco maneto/orito mix gevonden in een vuilnisbak. Al snel wist ik het zeker: dit was mijn hondje.

Een half jaar daarna kwam ook mijn lieve meisje Djesta aan vanuit Spanje, een podenco ibicenco, gered uit een dodingstation.

Tijdens mijn aanschaf van beide honden uit Spanje, ben ik in contact gekomen met stichting Podencoworld. Sindsdien ben ik vrijwilliger voor deze stichting en vang ik soms kansloze honden op uit Spanje.

Hondentraining door gediplomeerd kynologisch instructeur

Met mijn beide honden ben ik op hondentraining gegaan en al snel merkte ik dat het me zoveel boeide wat er in die hoofdjes omging, dat ik heb besloten om een opleiding te gaan volgen in de psychologie van de hond. Inmiddels ben ik gediplomeerd kynologisch instructeur en gedragstherapeut.

Omdat ik zo gek ben met honden, heb ik besloten om van mijn hobby mijn werk te gaan maken middens een hondenuitlaatservice in Amstelveen en Amsterdam Oud Zuid.

Ik sta voor een zo natuurlijk mogelijke en vriendelijke omgang tijdens het uitlaten van uw honden(en).