Packwalk hondenuitlaatservice Amstelveen en Amsterdam Oud Zuid:

Voordat Packwalk hondenuitlaatservice Amstelveen uw hond gaat uitlaten, kom ik bij u langs voor een gratis intake/kennismakingsgesprek omtrent het uitlaten van uw hond(en).

In dit gesprek maak ik kennis met u en uw hond(en). U kunt dan het karakter van de hond toelichten en eventueel nog vragen stellen over de werkwijze van over onze hondenuitlaatservice in Amstelveen. Vervolgens zal ik u ook de voorwaarden van Packwalk overhandigen.

Indien u besluit dat uw hond uitgelaten gaat worden door Packwalk hondenuitlaatservice Amstelveen dan word er een overeenkomst opgesteld.

Contact opnemen


De werkwijze van Packwalk hondenuitlaatservice Amstelveen

Op de afgesproken tijd en dag wordt uw hond door Packwalk hondenuitlaatservice Amstelveen opgehaald, met een speciaal ingerichte hondenuitlaatservice bus. Deze hondenuitlaatservice bus is voorzien van stevige benches (kooien) voor uw hond(en), een stroeve ondergrond en een apart te bedienen elektrische ventilatie. Vervolgens rijd Packwalk hondenuitlaatservice Amstelveen naar het Amsterdamse bos of het omheinde terrein waar uw hond minimaal een uur vrij met andere honden kan spelen en dollen. Bij thuiskomst wordt de hond, indien nodig, nog even afgedroogd.

De eerste keer zal uw hond aangelijnd meelopen. De groep en uw hond kunnen dan aan elkaar wennen. Hondenuitlaatservice Amstelveen zal in die periode bekijken hoe uw hond en de groep op elkaar reageren. Tevens zal ik dan bekijken hoe uw hond reageert op de basiscommando’s.

Uitlaten en ravotten in het Amsterdamse Bos

Packwalk hondenuitlaatservice Amstelveen zal uw hond los laten lopen in het Amsterdamse Bos of het omheinde terrein als het verantwoord is. Bijna altijd zal uw hond bij de roedel blijven. Maar voor het uitzonderlijke geval dat uw hond mocht afdwalen van de groep, draagt uw hond een Packwalk hondenuitlaatservice-penning waar de gegevens van Packwalk hondenuitlaatservice Amstelveen op staan.

In de regel zal de roedel uit maximaal acht honden bestaan. Dit houdt het overzichtelijk en zo kunnen eventuele calamiteiten snel geconstateerd worden en kan er acuraat naar gehandeld worden. In principe kan elke hond mee, mits aan de voorwaarden van Packwalk hondenuitlaatservice Amstelveen voldaan is.